Over ons | Geen zoen maar een bloem
Persoonlijk en vers op water geleverd
Geen bezorgkosten
Bestel en steun de zorg
Nu met persoonlijke videoboodschap

Over ons

Meer dan alleen bloemen!

Met onze sterke, kleurrijke seizoensgebonden bloemen, haal je kleur en sfeer in huis. Wij stellen ons assortiment zorgvuldig samen met seizoensgebonden producten, waardoor we luxe betaalbaar maken.

Rechtstreeks vanaf de kweker worden onze bloemen, persoonlijk voor u in- en omgepakt. We bezorgen de verse bloemen in een kartonnen doos en op water tot aan de deur. U hoeft alleen nog een geschikte vaas te kiezen en voor de bloemen te zorgen. Gelukkig hebben we daar onze verzorgingstips voor!

Elke 15de verkochte bos bloemen zorgt dat een zzp-er aan het werk blijft en levert een gratis bos bloemen op voor een (zorg-)medewerker die jij zelf uitkiest en een warm hart toedraagt! Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Bezorgkosten zijn voor rekening van Geenzoenmaareenbloem.nl en u ontvangt wat u bestelt.

Om de beste kwaliteit bij jou aan de deur te garanderen, leveren wij ons assortiment vers van de kweker op woensdag en zaterdag. Bent u niet thuis? Dan proberen we het bij de buren en laten we u dat uiteraard weten!

Bijna weer een gratis bos bloemen voor iemand die het verdient!

Nog 2 bossen te gaan

Eerlijk, helder, zorgzaam

1 De mooiste bloemen bij jou in huis

Bestel een mooie bos bloemen en breng kleur in je huis.

2 Rechtstreeks van de kweker

Jouw bestelling helpt de bloemenkwekers in ons land.

3 Bezorgd door lokale zzp-ers

We bezorgen je bestelling met lokale ondernemers.

4 Bedank de zorg met een bloem

Na elke 15e verkochte bos sturen we een gratis bos bloemen naar een zorgmedewerker!